Vuokrattavat

Tiedustelut puhelimitse (050-348 1467), sähköpostilla (mllmouhijarvi@gmail.com) tai perhekahvilasta.

Matkasänky

Vuokra 5 e/viikko, jäsenille 0 e/viikko + 20 e pantti jonka saat takaisin palauttaessasi sängyn.

Kantoliinat, kantoreput

Valittavana trikoisia ja kudottuja kantoliinoja sekä kantoreppuja. Vuokra 5 e/viikko, jäsenille 0 e/viikko + 20 e pantti jonka saat takaisin palauttaessasi kantovälineen.

Kestovaipat

Kestovaippapaketti jossa eri kokoisia ja tyyppisiä vaippoja. KVK, Pilvi, Kushies, Jegni, Ipanat, Vihreä varis, Onnibum, Neppula, The pop-in, Jutta, Eco earth. Vuokra 5 e/viikko, jäsenille 0 e/viikko + 20 e pantti jonka saat takaisin palauttaessasi kantovälineen.

Ilmapallopuhallin

Sähkökäyttöinen pallopuhallin pallojen täyttämiseen ilmalla. Vuokra 5 e/viikko, jäsenille 0 e/viikko + 20 e pantti jonka saat takaisin palauttaessasi puhaltimen.

Kansallispuvut

Vuokra 5 e/viikko, jäsenille 0 e/viikko + 20 e pantti jonka saat takaisin palauttaessasi puvun.